mail

Jastëk Memory Foam


Përmbajtja

Jastëku Memory Foam ofronë pershtatje të mirë dhe zvogelimin e dhimbjeve, është i butë dhe i lëmuar pa gunga mund të rregullohet që të përshtatet me pozitën e qafes dhe kokës, i qetë dhe i rehatshem,qëndron gjatë dhe i lehtë për tu kujdesur, njerëzit që marrin Jastëkun Memory Foam e adhurojnë atë.

Dizajni

Importuar nga EU

Prodhuar ENTER HOME - Ferizaj, Kosovë

Dimensioni 50x70

Mbushja 800gr 100% Pilestër Fibër

Mbështjellsi 70% Pambuk, 30% Mikrofibër