mail

Mirëseerdhët!

Faliminderit që gjetet kohë të na vizitoni,kjo faqe do tju informoj mbi produktet dhe shërbimet e Enter Home.

Enter Home SH.P.K

Enter Home si një biznes i ri po me një experience 15 vjeqare në Textilin Shtëpiak sjell produkte të cilësis së lartë të cilat importohen nga shtetet e Bashkimit Evropian dhe prodhohen në Kosovë.

Jastëk Ortopedik Day Dream

Jastëket Ortopedik konsiderohen si jastëka terapeutik.Ata pretendohen se mund të ndihmojnë lehtësimin e shumë problemeve duke përfshire gjumin, apnea, gërhitjen, pagjumësinë...

Jastëk Ortopedik

Jastëket Ortopedik konsiderohen si jastëka terapeutik.Ata pretendohen se mund të ndihmojnë lehtësimin e shumë problemeve duke përfshire gjumin, apnea, gërhitjen, pagjumësinë, problemet me frymemarrjen dhe qarkullimin e gjakut.Poashtu ...

Jastëk Memory Foam

Jastëku Memory Foam ofronë pershtatje të mirë dhe zvogelimin e dhimbjeve, është i butë dhe i lëmuar pa gunga mund të rregullohet që të përshtatet me pozitën e qafes dhe kokës, i qetë dhe i rehatshem,qëndron gjatë dhe i lehtë për tu kujdesur, njerëzit që marrin ...
Të gjitha produktet