mail

Jastëk Ortopedik Day Dream


Përmbajtja

Jastëket Ortopedik konsiderohen si jastëka terapeutik. Ata pretendohen se mund të ndihmojnë lehtësimin e shumë problemeve duke përfshire gjumin, apnea, gërhitjen, pagjumësinë, problemet me frymemarrjen dhe qarkullimin e gjakut. Poashtu problemet që shfaqen në çrregullimet e tretjes së ushqimit, dhimbjet e shpines, dhimbje të nervit shiatik, dhimbjet e qafës dhe dëmtim i zverkut.

Deklaracioni & Dizajni

Importuar nga EU

Prodhuar ENTER HOME - Ferizaj, Kosovë

Dimensioni 50x70x3 cm

Mbushja 800gr 100% Poliestër Fibër

Mbështjellsi 70% Pambuk, 30% Mikrofibër

Çmimi 10.99€

Porosia

Prosia është shumë e thjeshtë, pasi që nuk keni nevojë të regjistroheni. Thjeshtë vendos të dhënat tuaja për transport dhe e keni të porositur produktin. Pakoja me Jastëkun Ortopedik Day Dream do të dërgohet në shtëpinë tuaj brenda 2 ditëve prej datës kur ju keni porositur.

Pagesa pas pranimit të porosisë.
Transport në të gjithë Kosovën.

Vetëm shkronja dhe hapësira