mail

Jastëk ortopedik


Përmbajtja

Jastëket Ortopedik konsiderohen si jastëka terapeutik. Ata pretendohen se mund të ndihmojnë lehtësimin e shumë problemeve duke përfshire gjumin, apnea, gërhitjen, pagjumësinë, problemet me frymemarrjen dhe qarkullimin e gjakut. Poashtu problemet që shfaqen në çrregullimet e tretjes së ushqimit, dhimbjet e shpines, dhimbje të nervit shiatik, dhimbjet e qafës dhe dëmtim i zverkut.

Dizajni

Importuar nga EU

Prodhuar ENTER HOME - Ferizaj, Kosovë

Dimensioni 50x70 & 45x65

Mbushja 800gr 100% Pilestër Fibër

Mbështjellsi 70% Pambuk, 30% Mikrofibër