mail

Jorgan Poliestër


Përmbajtja

Bëni një gjumë të qetë dhe të rehatshëm me ketë jorgan që mund të dekorojë çdo dhomë gjumi duke ju mbajtur juve të ngrohtë dhe komod gjatë terë vitit. Mbushja poliestër është dizajnuar që të jetë i lehtë dhe i përshtatshëm në verë por gjithashtu duke siguruar ngrohje të vazhdueshme në stinet e ftohta. Jorgani me fibra poliestër ka ndërtim të butë, rehati, sensitivitet, dhe nuk rrudhet në të njejtën kohë.

Dizajni

Importuar nga EU

Prodhuar ENTER HOME - Ferizaj, Kosovë

140x200cm,160x200cm,200x200cm,
200x220cm

Mbështjellsi 40% Pambuk, 60% Poliestër

Mbushja 400gr.m² 100% Pilestër Fibër

Mbushja 350gr.m² 100% Pilestër Fibër