mail

Kontakti

Contact

Ndjehuni të lirshëm të na kontaktoni nga e Hëna deri në të Shtunën 9:00 - 17:30.

Adresa:
Enter Home SH.P.K
Rr.Hysen Zeqiri
70000 Ferizaj, Kosovë

Tel:
+383 (0) 49 893 070

Rrjetet Sociale:
Enter Home
enterhome.ks

Email:
info@enter-home.com

Vetëm shkronja dhe hapësira