mail

Rreth Nesh

About

Hyrje

Enter Home si një biznes i ri po me një experienc 15 vjeqare në Textilin Shtëpiak sjell produkte të cilësis së lartë të cilat importohen nga shtetet e Bashkimit Evropian dhe prodhohen në Kosovë.

Misioni

Misioni i "Enter Home" është që ne ti kuptojmë nevojat e konsumatorëve tanë dhe ti shërbejmë me produktet tona.
Kemi sigurin e kualitetit tonë, punojmë bashkarisht si pjesë e një grupi të sukseshëm dhe kërkojmë vazhdimisht mënyra të reja si të bejmë gjërat më të mira.