mail

Çarçaf për dyshek


Përmbajtja

Çarçafi është një produkt për shtrat që qëndron mbi shtrat, apo mbështjell një dyshek që ta mbroj atë. Gjithashtu disa çarçarfe sigurojne siguri ndaj personit që do flej në dyshekun e tij nga alergjenet dhe irrituesit si merimangat e pluhurit, myku dhe nga lëkura e vdekur (si zbokthi).

Dizajni

Importuar nga EU

Prodhuar ENTER HOME - Ferizaj, Kosovë

200X220cm,220x240cm,140x200cm
160x200cm

2 Jastëk 60x70 & 2 Jastëk 50x70

Mbështjellsi 70% Pambuk, 30% Pilestër