mail

Jastëk Ortopedik Day Dream

Jastëket Ortopedik konsiderohen si jastëka terapeutik.Ata pretendohen se mund të ndihmojnë lehtësimin e shumë problemeve duke përfshire gjumin, apnea, gërhitjen, pagjumësinë...

Jastëk Ortopedik

Jastëket Ortopedik konsiderohen si jastëka terapeutik.Ata pretendohen se mund të ndihmojnë lehtësimin e shumë problemeve duke përfshire gjumin, apnea, gërhitjen, pagjumësinë, problemet me frymemarrjen dhe qarkullimin e gjakut.Poashtu ...

Jastëk Memory Foam

Jastëku Memory Foam ofronë pershtatje të mirë dhe zvogelimin e dhimbjeve, është i butë dhe i lëmuar pa gunga mund të rregullohet që të përshtatet me pozitën e qafes dhe kokës, i qetë dhe i rehatshem,qëndron gjatë dhe i lehtë për tu kujdesur, njerëzit që marrin ...

Jorgan Poliestër

Bëni një gjumë të qetë dhe të rehatshëm me ketë jorgan që mund të dekorojë çdo dhomë gjumi duke ju mbajtur juve të ngrohtë dhe komod gjatë terë vitit. Mbushja poliestër është dizajnuar që të jetë i lehtë dhe i përshtatshëm në verë por gjithashtu duke siguruar ngrohje ...


Çarçaf për dyshek

Çarçafi është një produkt për shtrat që qëndron mbi shtrat, apo mbështjell një dyshek që ta mbroj atë. Gjithashtu disa çarçarfe sigurojne siguri ndaj personit që do flej në dyshekun e tij nga alergjenet dhe irrituesit si merimangat e pluhurit, myku dhe nga lëkura e vdekur (si ...